Samenwerking met Amazingkids.nl

Goed nieuws! Ongeveer 3 dagen geleden is de deal beklonken! Wij hadden als agendapunt voor het komende jaar al aangekaart dat wij de jeugd meer willen betrekken bij de wandelingen die er via In de benen door de venen worden georganiseerd. Wat onlosmakelijk aan wandelen verbonden is , is het dragen van goede kleding. Kleding waarvan je weet dat het wel tegen een stootje kan en ofwel lekker warm is oftewel lekker de wind doorlaat tijdens heet weer. amazingkids.nl

Wij zochten naar eensponsor die hier graag aan mee zou willen werken. In eerste instantie dachten wij bijvoorbeeld aan een kinderkleding merk, en later kwamen wij ineens op een idee om een soort samenwerking te gaan met een online kinderkleding shop. Het is van deze tijd en op deze manier beperken wij ons niet tot 1 merk. Het leek ons leuk als de mensen die lid zijn van onze vereniging kinderkleding die bedoelt is voor het wandelen met flinke korting zou kunnen aanschaffen.  Uiteindelijk hebben wij dit na erg lang en doorgrond zoeken voor lakaar kunnen krijgen.

Amazingkids.nl

De leden van onze verenging krijgen maar liefst 50% korting op de kinderkleding die ze kopen op de website Amazingkids.nl . De korting die geldt voor alle merken die Amazingkids.nl verkoopt. Zo kunnen de ouders op een financieel verantwoorde manier kinderkleding uitzoeken die geschikt is voor het wandelen. Prima kleding voor ene prima prijs. Het heeft even geduurd voordat wij er van de vereniging uiteindelijk uit zijn gekomen met het bestuur van Amazingkids, maar uiteindelijk hebben de gesprekken toch geleid tot deze vruchtbare samenwerking. Een vruchtbare samenwerking waarbij het ons uiteindelijk gaat om onze leden en de kinderen van onze leden. En uiteraard het agendapunt wat we eindelijk om hebben kunnen zetten in daden. Dit gegeven maakt ons ontzettend blij en geeft ons hoop voor het nieuwe wandelseizoen. De zomer staat alweer voor de deur. Wij kunnen niet wachten! Hopelijk u als lid en uw kind ook niet, tot snel!